Binnenschilderwerk

Binnenkort verhuizen? Of wilt u uw woning of bedrijfspand verbouwen of opknappen? Schildersbedrijf Woltjer pakt het binnenschilderwerk grondig en professioneel voor u aan. Van kozijnen, muren en plafonds tot trappen en vloeren. We weten alles over de juiste verf, materialen en kleuren. En helpen u graag aan de uitstraling die u voor ogen hebt.

Voor woning of bedrijfspand
A-kwaliteit merken: Sikkens, Sigma, Wijzonol en Jotun
Kras- en stootvast en afneembaar
 Watergedragen ver (en dus geurarm)
 Altijd 5 jaar garantie

Kwalitatief binnenschilderwerk

Met perfect schilderwerk zorgen we voor een ware metamorfose. De schilders van Schildersbedrijf Woltjer nemen u daarbij graag al het werk uit handen. Van het verplaatsen van meubilair en schilderklaar maken van een ruimte tot en met het schilderen en de oplevering. En als alles klaar is, laten we de ruimte weer precies zo achter zoals u dat wilt. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Ook bij meer complexe zaken kunt u rekenen op onze kwaliteit. We kunnen namelijk altijd een beroep doen op de specialisten van het laboratorium van onze leverancier Sikkens.

Latex spuiten

Bij schilderwerk denkt u waarschijnlijk aan rollers en kwasten. Maar wist u dat we de verf ook kunnen spuiten? We gebruiken hiervoor onze eigen geavanceerde apparatuur. We brengen de verf met hoge druk en op de juiste temperatuur aan op de muren en plafonds. Het resultaat: een extra strakke én egale afwerking.

Latex spuiten kan ook kostentechnisch een interessante oplossing zijn, omdat we binnen geringe tijd een grote oppervlakte kunnen voorzien van verf. Dit is geschikt voor de meeste ondergronden, zoals beton, staal, hout, gips en pleisterwerk.

Gratis kleuradvies

Wat veel mensen onderschatten, is dat de juiste kleur op de juiste muur positieve effecten heeft op de sfeer in een ruimte. Ons gratis kleuradvies gaat verder dan alleen vertellen welke verf bij welke ondergrond past. We denken ook mee over de juiste afwerking: kiezen we bijvoorbeeld voor hoogglans of een matte afwerking? We denken graag met u mee over de nieuwe uitstraling.

Voordeel op binnenschilderwerk in de winter?

Meer weten over binnenschilderwerk?

Wilt u meer informatie over binnenschilderwerk of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.