Buitenschilderwerk

Als trotse eigenaar wilt u natuurlijk dat uw woning of bedrijfspand er aan de buitenkant fraai en verzorgd uitziet. En dat u er zo min mogelijk onderhoud aan heeft. Of u nu gaat verhuizen, verbouwen of uw woning of bedrijfspand wilt opknappen: goed buitenschilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling en zo min mogelijk onderhoud.

Voor woning of bedrijfspand
A-kwaliteit merken: Sikkens, Sigma, Wijzonol en Jotun
Kozijnen, dakgoten, deuren, dakkapellen en muren
UV-bestendige en vochtregulerende verf
 Eigen klim- en steigermaterialen en hoogwerker
Altijd 5 jaar garantie

Latex of verf spuiten

Bij buitenschilderwerk denkt u waarschijnlijk aan rollers en kwasten, maar we kunnen latex of verf ook spuiten. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen geavanceerde apparatuur. Het voordeel van spuitwerk? Een extra strak én egaal eindresultaat. Bovendien is spuitwerk geschikt voor de meeste ondergronden, zoals damwanden en plaatmateriaal (staal), beton, hout en pleisterwerk. Ook bij meer complexe zaken kunt u rekenen op onze kwaliteit. We kunnen namelijk altijd een beroep doen op de specialisten van het laboratorium van onze leverancier Sikkens.

Gratis kleuradvies

Welke kleur verf gebruiken we waar? Het juiste kleurgebruik is bepalend voor de uitstraling van uw pand of woning. We adviseren u graag over welke kleuren het meest geschikt zijn en welke afwerking daar het beste bij past. Geheel kosteloos.

Periodiek onderhoudsplan

Om lang van uw buitenschilderwerk te kunnen genieten en kosten op de lange termijn te besparen, kunnen we een HuisSchilderPlan opstellen. In dit onderhoudsplan maken we afspraken over hoe en wanneer we de conditie van het schilderwerk inspecteren en bijhouden. Eventuele zwakke plekken of houtrot verhelpen we direct. Zo kan uw schilderwerk nóg langer mee. Een periodiek onderhoudsplan is het overwegen waard, want het geeft inzicht in kosten op de lange termijn.

Burenkorting

Zijn uw buren ook toe aan buitenschilderwerk? Als meerdere bewoners in de straat het schilderwerk door Schildersbedrijf Woltjer uit laten voeren, kunnen jullie rekenen op een aantrekkelijke korting. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze schilders!

Voordeel op binnenschilderwerk in de winter?

Meer weten over buitenschilderwerk?

Wilt u meer informatie over buitenschilderwerk of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.