Gevelreiniging en gevelbescherming

Wordt de weerszijde van uw woning of bedrijfspand elk seizoen grauwer en viezer? Laat uw gevels dan professioneel reinigen. Met gevelreiniging en gevelbescherming knappen we de gehele buitenkant grondig op. Dit zorgt ervoor dat de gevels weer volledig schoon zijn én er weer als nieuw uitzien.

Voor woning of bedrijfspand
A-kwaliteit merken
Innovatieve technieken en eigen materiaal
 Langdurig effect
Altijd 5 jaar garantie

Waarom gevelreiniging en gevelbescherming?

De voordelen van gevelreiniging en -bescherming zijn groot. Door uw gevels te reinigen én beschermen, heeft u minder last van vuilaanhechting, verkleuring en vocht- en voegproblemen. Bij Schildersbedrijf Woltjer zijn we gespecialiseerd in het reinigen van diverse steensoorten en ondergronden, zoals trespa en hout. Ook uw woning of bedrijfspand krijgen we dus weer stralend schoon.

Hydrofoberen na gevelreiniging

Uw woning optimaal beschermen tegen vochtaanslag en vuilaanhechting, zodat u weer kunt genieten van een langdurig schoon effect? Kies dan na het reinigen voor gevelbescherming. Met hydrofoberen brengen we een transparante beschermlaag aan op het oppervlak. Zo maakt u direct een einde aan akelige vochtplekken in uw woning of bedrijfspand.

Voordeel op binnenschilderwerk in de winter?

Meer weten over gevelreiniging en gevelbescherming?

Wilt u meer informatie over gevelreiniging of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.