Onderhoudsplan

Aan een woning moet regelmatig iets gebeuren. Denk aan het uitvoeren van kleine reparaties, het bijhouden van schilderwerk en het reinigen van gevels. Het periodiek onderhoudsplan van Schildersbedrijf Woltjer omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om uw woning te onderhouden. Zo brengen én houden we uw woning blijvend in perfecte staat.

Sikkens Quality Painter
Voor woning of bedrijfspand
 A-kwaliteit merken: Sikkens
 Altijd de beste kwaliteitsverf
Afgestemd op uw specifieke situatie
Altijd 5 jaar garantie

Zorgeloos onderhoud

Met ons onderhoudsplan – het HuisSchilderPlan – profiteert u van zorgeloos onderhoud en bent u jarenlang verzekerd van hoogstaand schildervakwerk. Of u nu kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt van het schilderwerk of een meerjarig onderhoudsplan: onze schilders helpen u graag.

Sikkens Quality Painter

Schildersbedrijf Woltjer is een Sikkens Quality Painter. Dat betekent dat u kunt rekenen op vakwerk. Van een deskundige analyse tot kleur- en productadvies en perfect schilderwerk. Dankzij een onderhoudsvisieplan op maat heeft u direct een helder overzicht van kosten op de langere termijn. Daarnaast gelden er unieke garanties. Niet voor niets ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat van Schildersbedrijf Woltjer.

Voordeel op binnenschilderwerk in de winter?

Meer weten over het onderhoudsplan?

Wilt u meer informatie over ons onderhoudsplan of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.