Voor VVE’s en woningcorporaties

Als bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VVE) wilt u het complex waarin u woont samen goed onderhouden. En voor woningcorporaties is schilderwerk en onderhoud een belangrijk punt op de agenda. Eén ding is zeker: kwalitatief schilderwerk en slim onderhoud is efficiënter en goedkoper dan achterstallig onderhoud herstellen.

Ruime ervaring met VVE’s en woningcorporaties
Eigen klim- en steigermaterialen en hoogwerker
Eenmalige werkzaamheden of langdurige samenwerking
A-kwaliteit merken: Sikkens, Sigma, Wijzonol en Jotun
Geen overlast voor bewoners en bezoekers
Altijd 5 jaar garantie

Eenmalig en periodiek

Schildersbedrijf Woltjer heeft ruime ervaring in schilderwerk en onderhoudsplannen in opdracht van VVE’s en woningcorporaties. We bieden een solide aanpak voor alle eenmalige én periodieke werkzaamheden, zoals binnen- en buitenschilderwerk, gevelreiniging, gevelbescherming en klein timmerwerk. Hiervoor werken we uiteraard met professioneel materieel, zoals onze eigen klim- en steigermaterialen en een hoogwerker.

Samen spreken we af wat er moet gebeuren en hoe vaak. Alle nodige werkzaamheden nemen we indien gewenst op in een onderhoudsplan. We maken vooraf heldere afspraken, overleggen met onze contactpersonen en geven in overleg gehoor aan de wensen van de betrokken bewoners.

Secuur en efficiënt

Onze schilders werken secuur en efficiënt en hebben daarnaast oog voor de omgeving. Want we willen bewoners, bezoekers én voorbijgangers zo min mogelijk tot last zijn. Liever eenmalig een grote onderhoudsbeurt of het schilderwerk laten inspecteren en bijwerken? We denken graag met u mee over de juiste aanpak.

Meer weten over ons werk voor VVE’s en woningcorporaties?

Wilt u meer informatie over schilderwerk voor VVE’s en woningcorporaties of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Neem dan contact met ons op.