Over Schildersbedrijf Woltjer

Schildersbedrijf Woltjer is een echt familiebedrijf. Ruim 40 jaar geleden startte Chris Woltjer samen met zijn vrouw Monique als jonge pionier in de polder een schildersbedrijf. Hij was een gedreven vakman met passie voor het schildersvak. Helaas is Chris veel te vroeg overleden. Zijn zoons – die met het schildersvak zijn grootgebracht – hebben met dezelfde passie en gedrevenheid het familiebedrijf voortgezet.

Jarenlange passie en ervaring
A-kwaliteit merken
Eigen klimmaterialen, steigers en hoogwerkers
Afspraak is afspraak
 Altijd 5 jaar garantie

Kwaliteit

De waarden van ‘toen’ ziet u vandaag nog steeds terug bij Schildersbedrijf Woltjer. Kwaliteit staat op de eerste plaats. Net als persoonlijk contact en service. Voor, tijdens én na een opdracht. En afspraak is bij ons ook echt afspraak. Tot op de dag van vandaag behoren Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven tot ons werkgebied. We zijn dan ook al vele generaties lokaal en regionaal bekend en hebben een trouwe en loyale klantenkring opgebouwd.

Onze meesterschilders

Het zijn Ruud en Arjan Woltjer die nu aan het roer van Schildersbedrijf Woltjer staan. Komen we bij u over de vloer? Dan kunt u – net als toen – nog altijd een Woltjer verwachten. We ontzorgen u graag en zetten met plezier en een lach een stap extra voor u. We werken altijd met de beste materialen voor het gewenste resultaat. Daarnaast heeft u altijd direct contact met 1 van de gebroeders Woltjer.

Schildersbedrijf Woltjer is in 40 jaar uitgegroeid tot een veelzijdig schildersbedrijf voor particulieren en de zakelijke markt. Van het eerste bezoek tot oplevering kunt u rekenen op eerlijk advies en een vakkundige uitvoering. Niet voor niets durven we dan ook geheel kosteloos 5 jaar garantie te bieden op ons werk.

Meer weten over Schildersbedrijf Woltjer?

Wilt u meer informatie over Schildersbedrijf Woltjer of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.